fa

برای ویگند ورودی دو نوع استاندارد 26 و 34 بیت قابل تنظیم می باشد.

در مرکز کنترل کرکره فول کانال علاوه بر Auto Close زمان Fast Close نیز وجود دارد که با فعال کردن Auto Close به صورت اتوماتیک فعال می شود که زمان آن 14 ثانیه است و قابل تنظیم نیز نمی باشد. عملکرد Fast Close بدین صورت است که بعد از عبور اتومبیل، موتور یا ... از مقابل چشمی، کرکره به طور اتوماتیک پس از 14 ثانیه بسته می شود.

دیپ 1 از دیپ سوئیچ 3 تایی روی برد را off کنید.

فرکانس 433.92MHz 

ریموت های لرنینگ بتا مانند ریموت 207، 2007، 2013، 2018

بله

با قرار دادن Dip switch مرکز کنترل ساید در حالت 5-ch می توان یک دکمه ریموت را به مرکز کنترل ساید و دکمه دیگری را به درب بازکن راک کد داد.

اتصال چشمی مشکل دارد، در صورت استفاده نکردن از چشمی کانکتور PH و COM را به هم متصل کنید و در صورت وجود چشمی مطابق شکل زیر آن را به مرکز کنترل متصل کنید.

 

بله، می توانید با تبدیل آن ها به فول 99 کانال (تعویض برنامه دستگاه های قبلی توسط شرکت) ریموت 99 کانال را به همه دستگاه ها کد دهید و به صورتی تکی یا گروهی به کرکره ها فرمان دهید.

کددهی ریموت:

ابتدا دکمه لرن روی دستگاه را 1 ثانیه فشار دهید سپس دکمه ریموتی که قصد کار کردن با آن را دارید فشار داده و نگه دارید. LED با 4 بار چشمک زدن سریع لرن شدن را تایید می کند.

پاک کردن کل حافظه:

دکمه لرن روی دستگاه را 10 ثانیه نگه دارید تا LED دائم روشن شود سپس دکمه را رها کنید. LED با 4 بار چشمک زدن سریع پاک شدن حافظه را تایید می کند.

تحریک دست می تواند به جای ریموت استفاده شود. به این صورت که وقتی هر کدام از پین های A یا B یا C به پین COM اتصال داده شوند فرمانی را برای میکرو ارسال می کند و موتور در آن جهت خواسته شده حرکت می کند.

قابلیت اتصال دو EM Reader به طور همزمان به یک دستگاه وجود دارد. اما فقط یک آنتن Long range را می توان به یک دستگاه متصل کرد.

مدل

اثرانگشت

تردد

1207L

1,500

80,000

1209

3,000

100,000

1210

3,000

100,000

2201

20,000

200,000

2203

1,000

50,000

2204

4,000

100,000

2205

3,000

160,000

2206

3,000

80,000

2207

3,000

160,000

 

بر روی 1207L ، 1209 ، 1210 ، 2206 و 2207 کانکتوری به نام ویگند ورودی برای اتصال ریدرهای جانبی به دستگاه قرار داده شده است.

دو مورد زیر ممکن است موجب بروز این مشکل شود. لطفاً آن ها را بررسی و برطرف کنید:

  1. براکت ابتدا و انتها به طور صحیح میکرو سوئیچ را رها نمی کند و این امر موجب می شود که در جهت مخالف میکرو سوئیچ را فعال کرده و درب را متوقف کند. برای رفع این مشکل براکت ها را از نظر تماس با میکرو سوئیچ اصلاح کنید.
  2. فنر میکرو سوئیچ را کنترل نمایید تا از سالم بودن و انحراف نداشتن آن اطمینان حاصل کنید.
  1. مدت زمان عملکرد موتور را با استفاده از گزینه M Working Time از منوی Parameters بررسی کنید. در صورت کم بودن، زمان را افزایش دهید.
  2. در صورت برطرف نشدن مشکل با راه حل فوق، لیمیت سوئیچ بسته شو درب بازکن به درستی تنظیم نشده است و این امر موجب توقف درب قبل از بسته شدن کامل آن می شود. لطفاً لیمیت سوئیچ را مجدد تنظیم کنید.

بالای مرکز کنترل کانکتور سبزرنگی وجود دارد. پایه های VCC و GND برای تأمین تغذیه RX و TX چشمی و پایه های GND و IR به ترتیب برای اتصال COM و NC چشمی هستند.

لطفاً وارد منوی Parameters شده و مقدار گزینه های OBS Time و OBS Calibration را کم کنید. در صورت برطرف نشدن مشکل، مرکز کنترل را به شرکت ارسال کنید.

بالای ماژول LCD پتانسیومتر کوچکی قرار دارد. لطفاً با استفاده از یک پیچ گوشتی ساعتی مناسب به آرامی پتانسیومتر را بچرخانید تا تصویر واضح شود.

 

در کورس بسته شو عابر رو، در انتهای مسیر درب وارد سرعت آهسته می شود و درب به آرامی و بدون ایجاد صدا و یا کوبیدن بسته می شود اما در کورس بازشو به دلیل اینکه درب تا انتها باز نمی شود سرعت آهسته ندارد.

در جک ریلیF500  در صورت عدم تمایل به داشتن دکمه عابر رو، می توان از داخل منوی Parameters مقدار گزینه Pedestrian Time را بر روی 0 تنظیم نمود.

توجه داشته باشید که با 0 کردن زمان عابر رو دکمه B یا D درب را در حالت عابر رو باز نمی کند اما همچنان با مرکز کارکرده و اگر درب باز باشد با فشردن این دکمه درب کامل بسته خواهد شد.

جک ریلی F550 با استفاده از دیپ سوئیچ های 1 و 2 مد دلخواه عملکرد ریموت را انتخاب کنید.

درب با فشردن دکمه B ریموت باز شده است. این دکمه ریموت، مخصوص باز شدن درب عابر رو است.

دکمه های ریموت در دو گروه دکمه های A و B و دکمه های C و D استفاده می شوند. در صورت کددهی ریموت با دکمه A، دکمه A جهت ماشین رو و دکمه B برای عابر رو است. اگر کد دهی با دکمه C انجام شود، دکمه C ماشین رو و دکمه D عابر رو خواهد بود.

جک ریلی F500 وارد منوی Paremeters شده و با استفاده از گزینه Open Direction جهت حرکت درب را تغییر دهید. پس‌ از این مرحله می بایست جای سیم های میکرو سوئیچ باز و بسته با هم تعویض شوند. سیم های آبی و مشکی، دو سیم باز و بسته میکرو سوئیچ هستند و سیم سفید رنگ، سیم مشترک آن است. جک ریلی F550 با استفاده از دیپ سوئیچ شماره 5 جهت حرکت درب را تغییر دهید.

در جک ریلی F500 ولتاژ خروجی فلاشر 220V است. خروجی فلاشر را با توجه به توضیحات زیر، از منوی Parameters تنظیم کنید.

  • Blinking در صورت Yes بودن هنگام عملکرد موتورها فلاشر از طرف برد کنترل چشمک می زند.
  • Blinking در صورت No بودن هنگام عملکرد موتورها یک برق 220 ولت به فلاشر ارسال می شود.

همچنین در جک ریلی F550 دارای 2 عدد خروجی فلاشر 220V و 24V است.

برای کم کردن سرعت موتور می بایست Torque موتور را کم کنید تا به ‌سرعت مورد نظر برسید.

میکرو سوئیچ جک ریلی F500 از نوع NO (دائم باز) است.

میکرو سوئیچ جک ریلی F550 قابل تنظیم برروی مد NO (دائم باز) یا NC (دائم بسته) است.

سیم بی رنگ مشترک، سیم آبی و سیم قهوه ای بسته و بازشو می باشند.

برای برطرف شدن این مشکل در خط اول و دوم حرف a را وارد کنید و در خط سوم عدد 2004 را وارد کنید و OK کنید.

بله از منوی Tools گزینه Edit Operator را انتخاب کرده و رمز جدید را وارد کنید.

لطفاً موارد زیر را کنترل نمایید:

  1. از صحیح بودن ارتباط اکسس با دستگاه و سالم بودن کابل شبکه اطمینان حاصل نمایید.
  2. برد را از طریق شبکه به صورت مستقیم به سیستم وصل نمایید. توجه نمایید قرار داشتن کامپیوتر در شبکه موجب اختلال در عملکرد نرم‌افزار خواهد شد. لطفاً از یک کامپیوتر خارج از شبکه داخلی ساطمان برای این کار استفاده نمایید.

این مشکل در 3 صورت رخ می دهد:

  • اگر برای تغذیه Reader از تغذیه جانبی اکسس کنترل استفاده کرده اید، لطفاً تغذیه Reader را از روی اکسس جدا کرده و تغذیه آن را از یک آداپتور با جریان حدود 3A تأمین کنید.
  • دستگاه به‌درستی در نرم‌افزار Add نشده است. مجدد اقدام به تعریف اکسس بر روی نرم‌افزار کنید.
  • کابل شبکه ایراد دارد

بله

برای مشاهده ترددها به‌صورت زنده، وارد قسمت Operation شده، Select All را زده تا هر دو درب انتخاب شوند، سپس بر روی مانیتور کلیک کنید. جهت اتمام مشاهده آنلاین بر روی Stop کلیک کنید.

 

منوی Configuration را انتخاب کرده، از نوار بالایی صفحه باز شده، بر روی گزینه Personnel کلیک کنید، سپس کاربر را انتخاب کرده و بر روی Edit کلیک کنید.

در صفحه باز شده دو سربرگ، Main و Others وجود دارد. Main برای وارد کردن اطلاعاتی مانند اسم، تاریخ شروع و پایان فعالیت است.

سربرگ Others برای وارد کردن اطلاعاتی همچون جنسیت، تاریخ تولد، شماره تماس، شماره تلفن همراه و ... است.

توجه داشته باشید که در قسمت User ID تغییری ایجاد نکنید.

بر روی گزینه Add Privileges Allow And Upload کلیک کنید. کاربر موردنظر و درب ها را با استفاده از  <  به کادر سمت راست انتقال داده، سپس بر روی Prohibit And Upload کلیک کنید.

در حالت پیش فرض زمان عملکرد رله ها 3 ثانیه است. برای تغییر این زمان مراحل زیر را انجام دهید: منوی Configuration را انتخاب کرده، از نوار بالایی صفحه باز شده، بر روی گزینه Controllers کلیک کرده تا صفحه تنظیمات اکسس کنترل باز شود، سپس دستگاه را انتخاب کرده و بر روی Edit کلیک کنید.

بر روی Next کلیک کنید تا صفحه زیر نمایش داده شود:

در قسمت Door Delay(sec) زمان موردنظر برای عملکرد رله را وارد کنید و از قسمت Operation و با استفاده از Upload اطلاعات را به دستگاه ارسال کنید تا تغییرات انجام شده، اعمال شوند.

می بایست به کاربران دسترسی و اجازه تردد داد. برای این کار از گزینه Add Privileges Allow And Upload استفاده کنید. با کلیک بر روی این گزینه صفحه زیر باز خواهد شد.

با استفاده از دکمه <<  اسامی تمام کاربران و درب ها را از کادر سمت چپ به کادر سمت راست ارسال کنید، سپس گزینه Allow And Upload را بزنید تا پیغام Successful بر روی صفحه، ‌نمایش داده شود.

 

مطابق با تصویر زیر گزینه Auto Add Cards By Swiping را انتخاب کرده، سپس کارت ها را یکی‌ یکی مقابل Reader قرار دهید، شماره کارت ها به ترتیب نشان داده خواهند شد. در انتها بر روی OK کلیک کنید.

ابتدا گزینه Add Controllers By Searching را انتخاب کنید تا صفحه زیر نمایش داده شود:

دکمه Search را برای پیدا کردن اکسس کنترل انتخاب کرده، بر روی نام و مشخصات دستگاه Search شده کلیک کرده تا انتخاب شود، سپس بر روی Add Found To Database کلیک کنید تا دستگاه به نرم‌افزار اضافه ‌شده و آماده انجام تنظیمات شود.

بله

در رسیور مینی 4 رله این مورد امکان پذیر است. 

با استفاده از 4 عدد سه رله 99 کانال و یک عدد ریموت 99 کانال می توانید 12 عدد رله را کنترل کنید. اگر فاصله بین مصرف کننده ها زیاد است جهت سهولت در سیم کشی می توانید از 6 عدد رسیور دو رله 99 کانال یا 12 عدد رسیور تک رله 99 کانال استفاده کنید.

خیر

هر کدام از دکمه ها رله مربوط به خودشان را راه می اندازند. از سمت چپ به ترتیب اولین سیم های زرد، آبی و سبز متعلق به رله A، دومی مربوط به رلهC و سومی مربوط به B می باشد.

الف) سیم های آبی و سبز کنار هم به تریتب از چپ به راست متعلق به رلهA,C,B,D هستند

ب) Dip1 رله A

 Dip2 رله C

Dip3 رله B

Dip4 رله D

ج) جهت قرار دادن در مد حافظه دار Dip مربوطه را off کنید.

دیپ 4 و 5 را ON کنید. هرکدام از رله ها که می خواهید حافظه دار باشد DIP مربوط به آن را OFF کنید و رله ای که می خواهید لحظه ای باشد ، DIP مربوط به آن را ON کنید.

DIP1 مربوط به رله A می باشد.

Dip2 مربوط به رله C می باشد.

DIP3 مربوط به رله B می باشد.

حافظه دستگاه را یک بار پاک کنید و دوباره ریموت ها را کد دهید. اگر درست نشد برای تعمیر ارسال کنید.

خیر

اگر دو دکمه را با هم بزنیم هیچ کدام از رله ها عمل نمی کنند. امکان وصل شدن هم زمان هردو رله وجود ندارد.

می توان یک ریموت را به همه دستگاه ها کد داد.

فاصله دستگاه ها از هم نباید خیلی زیاد باشد. برد ریموت حدود 70 متر است.

همچنین با استفاده از رسیورهای سه رله 99 کانال و قرار دادن آن ها در یک گروه می توان همزمان باهم 99 عدد سه رله را کنترل کرد.

سیم COM رله (آبی) را به 12 ولت و سیم NO رله (زرد) به سر مثبت قفل وصل کنید. سر منفی قفل به منفی وصل کنید. چناچه قصد اتصال 3 رله به قفل مگنتی را دارید به جای سیم NO از سیم NC (سبز) سه رله استفاده کنید.

الف) لرن کردن: کلید A ریموت را فشار داده و نگه دارید سپس کلید لرن روی دستگاه را فشار دهید LED با 4 بار چشمک زدن لرن شدن ریموت را تایید می کند.

ب) خیر هر دو رله در مد ON/OFF یا مد لحظه ای/فشاری کار می کند.

از تحریک دست رسیور استفاده کنید. یک پین هدر 2 تایی در قسمت بالای برد سمت چپ وجود دارد که می توانید کلید را به آن ببندید.

جهت کددهی ریموت ابتدا دکمه لرن روی دستگاه را 1 ثانیه فشار دهید، سپس دکمه A ریموتی که قصد کار کردن با آن را دارید فشار داده و نگه دارید. LED با 4 بار چشمک زدن سریع لرن شدن را تایید می کند. جهت پاک کردن کل حافظه دکمه لرن روی برد را 10 ثانیه نگه دارید تا LED دائم روشن شود سپس دکمه را رها کنید. LED با 4 بار چشمک زدن سریع پاک شدن حافظه را تایید می کند.

تحریک دست می تواند به جای ریموت استفاده شود. به این صورت که وقتی دو سر آن جامپر شود فرمانی را برای میکرو ارسال می کند. جریان خروجی ترانس 1A و جریان خروجی خود رسیور قفل برقی در حدود 300mA است.

 الف) بله

خروجی رسیور 12VDC است. اما می تواند قفل های دیگر که با ورودی DC یا AC کار می کنند را راه بیاندازد.

ب) جهت اتصال رسیور به قفل مگنتی می بایست از یک رله واسط نیز استفاده کنید.

رله روی برد راهبند برای راه اندازی موتور نیست این رله مربوط به فلاشر است. اگر Dipsw2 را ON کنید، این رله فعال می شود.

Dipsw1 نیز برای فعال کردن Auto Close است.

موارد زیر را کنترل نمایید:

  • کانکتورهای OPEN ، CLOSE ، STOP و PUSH برای نصب کلید تحریک دست در نظر گرفته شده‌اند. کانکتور PUSH به صورت Step by step (بالا-ایست-پایین) عمل می کند.

توجه داشته باشید که STOP به صورت عادی بسته (NC) است.

  • برای نصب کلید سه ‌حالته به ترتیب کانکتورهای COMMON، OPEN، STOP و CLOSE روی کلید را به کانکتورهای COM، OPEN، STOP و CLOSE روی مرکز کنترل راهبند نصب کنید.

  • جامپر P1 برای تنظیم خروجی STOP است که دارای دو حالت NO و NC است. برای عملکرد صحیح کلید سه‌ حالته، این جامپر را در حالت NC قرار دهید.

 

کانکتورهای COM و NO آنتن دور برد یا کارت خوان را به ترتیب به کانکتورهای COM و Open راهبند وصل نمایید. با انجام سیم‌ کشی ذکر شده به محض مشاهده خودرویی که دارای تگ مجاز باشد، پالس مربوطه از آنتن ارسال‌ شده و بوم راهبند باز خواهد شد.

بر روی راهبند B400 دو کانکتور RED و GREEN برای اتصال فلاشر در نظر گرفته‌ شده‌ اند. همچنین دیپ سوئیچ 2 برای تنظیم نحوه عملکرد فلاشر است.

دیپ سوئیچ 2 = ON: فلاشر قرمز در حین باز و بسته شدن بوم روشن خواهد شد.

دیپ سوئیچ 2 = OFF: فلاشر قرمز در حین باز و بسته شدن بوم روشن شده و فلاشر سبز پس از بازشدن کامل بوم روشن خواهد شد.

از کانکتور +V و GND برای تأمین تغذیه چشمی استفاده نمایید. کانکتور COM و NC موجود روی فتوسل را به ترتیب به کانکتورهای GND و PHOTO روی راهبند وصل کنید.

کانکتور مربوط به چشم ایمنی (فتوسل) را بررسی نمایید. در صورت نصب فتوسل صحت سیم‌ کشی و عملکرد صحیح آن را بررسی کنید. درصورتی‌ که فتوسل نصب نشده است، کانکتور PHOTO باید به GND جامپر شود.

توجه نمایید در صورتی ‌که سیم های بالا و پایین موتور راهبند جا به جا بسته‌ شده باشند، با بروز مشکل فوق، بوم راهبند پایین آمده ولی بالا نمی رود. با انجام کارهای ذکر شده مشکل برطرف خواهد شد.

کانکتور Com و Stop باید به یکدیگر جامپر باشند (با سیم اتصال کوتاه شوند). در صورت جامپر نبودن عملکرد مدار هم با ریموت و هم با تحریک دست انجام نخواهد شد.

 

مدت‌زمان عملکرد تمامی راهبندهای شرکت بتا 6 ثانیه است.

بله

تمامی راهبندهای شرکت بتا دارای سیستم بسته شدن اتوماتیک هستند. جهت فعال کردن این قابلیت دیپ سوئیچ مربوط به Auto Close را (با توجه به مدل ذکرشده در زیر) ON کنید.

  1. راهبند مدل B400، B501 و B502: دیپ سوئیچ 1 مربوط به Auto Close است. به کمک پتانسیومتر VR2 مدت‌زمان آن را تنظیم نمایید. برای افزایش زمان بسته شدن اتوماتیک VR2 را در جهت عقربه ­های ساعت و برای کاهش آن در جهت خلاف عقربه­ های ساعت بچرخانید.

  2. راهبند مدل B300: دیپ سوئیچ 2 مربوط به Auto close است. به کمک پتانسیومتر VR2 مدت ‌زمان آن را تنظیم نمایید. برای افزایش زمان بسته شدن اتوماتیک VR2 را در جهت عقربه­ های ساعت و برای کاهش آن در جهت خلاف عقربه­ های ساعت بچرخانید.

  3. در راهبند مدل B101F: با استفاده از دیپ سویچ 1 و 2 زمان بسته شدن اتوماتیک را تنظیم کنید.

حساسیت تشخیص مانع راهبند زیاد است. لطفاً با چرخاندن پتانسیومتر Force در خلاف جهت عقربه های ساعت میزان حساسیت تشخیص مانع را کاهش دهید.

لیمیت سوئیچ و سی بک چپقی را تنظیم کنید.

برای رفع این مشکل لطفاً موارد زیر را بررسی نمایید:

  1. کشش بیش‌ از حد فنر می تواند باعث بالا کشیده شدن بوم راهبند و به وجود آمدن ایراد مذکور شود. در این صورت، با تنظیم کشش فنر می توان ایراد را برطرف نمود.

  2. درصورتی ‌که با تنظیم کردن فنر ایراد برطرف نشد، خرابی از گیربکس راهبند است. لطفاً راهبند را برای تعمیر به شرکت بتا ارسال نمایید.

  3. ممکن است موتور در حالت خلاص باشد. موتور را از حالت خلاص خارج کنید.

لطفاً موارد زیر را بررسی نمایید:

  • لیمیت سوئیچ تعیین حد بالا و پایین بوم راهبند تنظیم نیست. به همین دلیل در هنگام بسته شدن یا باز شدن، وقتی بوم به انتهای حرکت برسد راهبند جریان کشیده، تشخیص مانع داده و در خلاف جهت، حرکت خواهد کرد. با استفاده از لیمیت سوئیچ موجود روی راهبند حد باز و بسته شو بوم را تعیین و تنظیم نمایید.

  •  حساسیت تشخیص مانع راهبند زیاد است. با چرخاندن پتانسیومتر Force در خلاف جهت عقربه های ساعت میزان حساسیت تشخیص مانع را کاهش دهید. 

اگر بوم پایین آمده، ایستاده و پس از سپری شدن مدت ‌زمان کمی رو به بالا حرکت کرد، چنانچه دیپ سوئیچ Auto Close در حالت ON قرار دارد، این عملکرد حاکی از جا به‌ جا بسته شدن سیم های بالا و پایین موتور راهبند است. لطفاً سیم بندی را تصحیح نمایید.

بله

ریموت لرنینگ 433 بتا قابلیت کددهی روی اپراتورهای دانکر و تارگت را دارد.

اپراتور 105 ریموت های مخصوص خود را دارد اما در صورت نیاز ریموت 2006 بتا بعد از اعمال یک تغییر سخت افزاری قابلیت کد دهی دارد.

از دو باتری 12 ولت سری شده استفاده کنید.

  1. برق ورودی را چک کنید. این مشکل ممکن است به دلیل نوسانات برق باشد، در این صورت از باتری پشتیبان استفاده کنید (دو عدد باتری 12 ولت 7 آمپر).
  2. اگر از UPS استفاده می‌کنید، به‌طور موقت اپراتور را به برق شهر وصل کنید تا از سالم بودن اپراتور مطمئن شوید. اگر مجبور به استفاده از UPS هستید، برای جلوگیری از بروز مشکل، از باتری پشتیبان استفاده کنید.
  3. رادارها را چک کنید. ممکن است این مشکل به دلیل حساسیت بالای رادارها باشد. در این صورت، حساسیت را با چرخاندن پتانسیومتر مربوطه کاهش دهید.
  4. عوامل محیطی هم می‌توانند عامل این مشکل باشند مانند بازتاب نور از کف‌پوش آلومینیومی یا تابش ناگهانی نور از چراغ اتومبیل و ...

اتصال کابل برق به کانکتور برد را چک کنید.

  1. فیوز ورودی دستگاه را چک کنید. در صورت نیاز به تعویض فیوز، از فیوز 4A استفاده کنید.
  2. ممکن است به دلیل استفاده از کانکتور برق غیراستاندارد، پین‌های برق ورودی آسیب‌دیده باشند. قاب دستگاه را بازکنید و مطمئن شوید پین‌ها در جای خود قرار دارند.
  3. سوکت­های داخل دستگاه را در جای خود محکم‌تر کنید.
  4. در صورت برطرف نشدن مشکل، دستگاه را جهت تعمیر به شرکت ارسال کنید
  1. جهت کم کردن سرعت اولیه بسته شو با چرخاندن پتانسیومتر E خلاف جهت عقربه های ساعت سرعت بسته شدن لت ها را کاهش دهید.
  2. با چرخاندن پتانسیومتر F جهت عقربه های ساعت مسافت حرکت آهسته بسته شدن لت ها را افزایش دهید.
  3. با چرخاندن پتانسیومتر G خلاف جهت عقربه های ساعت سرعت حرکت آهسته باز و بسته شدن لت ها را کاهش دهید.
  1. سیم بندی رادار را چک کنید، مطمئن شوید COM و NO رادار را به اپراتور بسته‌اید.
  2. رادار را از اپراتور جدا کنید اگر مشکل حل شد، رادار را جهت تعمیر به شرکت ارسال کنید.
  3. از داخل منو و در زیر منوی پارامترها، رادارها را غیرفعال کنید، در صورت حل شدن مشکل، کنترل باکس را جهت تست و تعمیر به شرکت ارسال کنید.
  1. از اتصال سیم های موتور و پین های سوکت موتور به دستگاه مطمئن شوید.
  2. دقت کنید چیزی مانع باز شدن درب‌ها نباشد.
  3. پس از چک کردن دو مورد فوق، در صورت حل نشدن مشکل دستگاه را جهت تعمیر به شرکت ارسال کنید.
  4. در موتور دانکر ممکن است سیم های انکدر موتور را جا به جا بسته باشید. در این صورت جای 2 تا سیم انکدر موتور را باهم عوض کنید.

دستگاه را جهت برنامه‌ریزی مجدد، به شرکت ارسال کنید.

با استفاده از پتانسیومتر 4RP میزان حساسیت تشخیص مانع را کاهش دهید.

با استفاده از DIP2 در دیپ سوییچ روی دستگاه، می‌توانید مد یک زمانه یا دو زمانه را انتخاب کنید. در مد یک زمانه، درب پس از باز شدن به‌صورت اتوماتیک بسته می‌شود و در مد دو زمانه با اولین فرمان رادار درب باز می‌شود و بافرمان بعدی درب بسته می‌شود. اگر دستگاه مورد استفاده، اپراتور 102D است، DIP2 را در وضعیت OFF و درصورتی‌که اپـراتور 102S است، DIP2 را در وضعیت ON قرار دهید.

در اپراتور 102D در صورت OFF بودن DIP4، آن را ON کنید. تنظیمات DIP4 به این صورت است که اگر ON باشد، مادامی‌که باتری ولتاژ دارد به درب برقی تغذیه می‌دهد و در صورت OFF بودن درب را باز می‌کند و باز نگه می‌دارد (جهت خروج اضطراری). برای رفع این مشکل در اپراتور 102S، DIP1 را ON کنید.

  • دکمه A اتوماتیک
  • دکمه B قفل
  • دکمه C نیمه‌باز
  • دکمه D یک‌طرفه
  • دکمه C و D دائم باز

با استفاده از دکمهFunction، مقدار پارامتر G را بر روی عدد 1 قرار دهید.

در اپراتور 102S، با استفاده از DIP3 و در اپـراتور 102D، با استفاده از DIP1 می‌توان جهت موردنظر را انتخاب نمود. در صورت OFF بودن جهت بازشو به سمت راست و در صورت ON بودن جهت بازشو به سمت چپ می‌باشد.

در اپراتور 105 با قرار دادن دیپ سوئیچ A در سمت چپ درب به سمت چپ باز می شود و با قرار دادن دیپ سوئیچ A در سمت راست درب به سمت راست باز می شود. (جهت اعمال تغییرات انجام‌شده دستگاه باید یک‌بار راه‌اندازی مجدد شود). در اپراتور تارگت و دانکر یک بار دکمه A را فشار دهید تا منوی Parameters نشان داده شود سپس با دکمه B وارد زیر منو Parameters شوید.

اولین زیر منو Opening side یا جهت بازشدن درب است. با استفاده از دکمه C و D جهت بازشو رو انتخاب کنید سپس تا انتهای منو بروید و با دکمه C تغییرات انجام شده را ذخیره کنید.

  1. سیم‌کشی را چک کنید. پین O1 و O2 روی تلفن کننده را به ترتیب به SMSA و SMSD دزدگیر وصل کنید.
  2. خروجی O1 و O2 را با دستور MEM#10 و MEM#20 در حالت لحظه‌ای قرار دهید.
  3. تنها شماره­هایی که به آن ها دسترسی داده شده است می توانند این فرامین را ارسال و دزدگیر را فعال و غیر فعال کنند.

21*1234* غیر فعال کردن دزدگیر

11*1234* فعال کردن دزدگیر

پاسخ: اگر در هنگام کد دادن ریموت از کلید A یا B استفاده شده باشد. دکمه A ریموت دو لنگه و دکمه B ریموت تک لنگه خواهد بود و اگر در هنگام کد دادن ریموت از کلید C یا D استفاده شده باشد، دکمه C ریموت دو لنگه و دکمه D ریموت تک لنگه خواهد بود.

برای پاک کردن ریموت ها دکمه code موجود در سمت راست برد را فشرده و به مدت 10 ثانیه نگه دارید تا LED خاموش شود سپس دکمه را رها کنید. برای لرن کردن ریموت دکمه کد را به مدت 2 ثانیه نگه دارید دکمه ریموت را دوبار پشت هم فشار دهید.

خیر

این دستگاه دارای شارژر باطری می­باشد.

پاسخ: دیپ 1 و 2 و 3 از دیپ سوئیچ 4 تایی روی برد را off کنید.

دیپ­ سوئیچ ­های 1 و 2 روی دیپ سوئیچ 8 تایی برای تنظیم زمان تاخیر باز وبسته شدن است

  1. ثانیه1:on
  2. ثانیه2:on
  3. ثانیه1&2:on

24 ولت (2 عدد باطری 12 ولتی را سری کنید)

الف: خیر، برای درب پارکینگ از F600 و برای درب ورودی از رسیور قفل برقی استفاده کنید.

ب- می­توانید از یک ریموت برای هر دو استفاده کنید دکمه A و B را به F600 و D یا C را به رسیور قفل برقی کد بدهید.

در عملکرد چشمی ایراد وجود دارد و به همین دلیل درب بسته نمی­شود. موارد زیر را بررسی کنید:

  1. وجود مانع در معرض دید فتوسل
  2. قرار نگرفتن صحیح فرستنده و گیرنده فتوسل مقابل یکدیگر
  3. سیم‌کشی فتوسل

در صورت وجود خرابی در فتوسل لطفاً دکمه A یا B ریموت را فشار داده و به مدت 5 ثانیه نگه­دارید. روی LCD پیغام Pause و بعدازآن Closing نمایش داده می­شود. با انجام مراحل فوق، چشمی غیرفعال شده و درب بسته خواهد شد.

خیر. دستگاه فقط با ریموت لرنینگ یا فقط با ریموت هاپینگ کار می­کند و استفاده هم­زمان از دو نوع ریموت میسر نیست. می­توانید از منوی Remote نوع ریموت را تعیین و تنظیم کنید.

مرکز کنترل BT1 قابلیت کار با ریموت­های هاپینگ یا لرنینگ بتا را دارد.

لطفاً مرکز کنترل را جهت بازگشایی رمز به شرکت ارسال کنید.

گزینه Stop Input از داخل منو فعال است اما کانکتور COM و STOP به یکدیگر اتصال کوتاه نشده­اند. این امر موجب عمل نکردن درب بازکن شده است. لطفاً Stop Input را از داخل منو غیرفعال کنید یا با استفاده از یک جامپر COM را به Stop وصل کرده یا از کلید دستی نرمال بسته (NC) برای اتصال این دو کانکتور به یکدیگر استفاده کنید.

لطفاً به منوی Parameters مراجعه کرده، گزینه IR2 Input را بررسی کرده، در صورت غیرفعال بودن، بر حسب نیاز یکی از حالت­های ذکرشده زیر را تنظیم کنید:

  • Closing Phase: چشمی فقط در کورس بسته شدن درب فعال است.
  • Ever Active: چشمی در کورس باز و بسته شو درب فعال است.
  1. سیم ­های منبع تغذیه چشمی گیرنده را به ترمینال­های 13 و 15 (24VAC و GND) وصل کنید.
  2. سیم­های منبع تغذیه چشمی فرستنده را به ترمینال­های 14 و 15 (PWRTX و GND) وصل کنید.
  3. ترمینال COM و NC چشمی گیرنده باید به ترمینال­های 5 و 7 (IR2 و COM) نصب شوند.

در مسیر حرکت درب، مشکلی وجود دارد که باعث تشخیص مانع شده درنتیجه درب توقف کرده و کمی در خلاف جهت حرکت می­کند. برای رفع این مشکل موارد زیر را انجام دهید.

  1. حساسیت تشخیص مانع (OBS Sensitivity) را کمتر کنید.
  2. با استفاده از گزینه ”OBS Time“ زمان تشخیص مانع را افزایش دهید.

مراحل زیر را انجام دهید:

  1. حساسیت تشخیص مانع (OBS Sensitivity) را کمتر کنید.
  2. با استفاده از گزینه ”OBS Time“ زمان تشخیص مانع را افزایش دهید.
  3. گزینه ضد لغزش (Anti Skid) را فعال کنید.
  1. وارد منوی Parameters شده و مدت‌زمان کورس بسته شو را با استفاده از گزینه­های “M1 Close Time” و “M2 Close Time” افزایش دهید.
  2. وارد منوی Parameters شده و گزینه “Lock Latch Time” را فعال کنید.
  3. مقدار پارامتر Anti skid را افزایش دهید.

 وارد منوی Parameters شده و گزینه “Lock Latch Time” را فعال کنید.

توجه: جهت جلوگیری از این مشکل بهتر است از قفل برقی استفاده گردد.

لطفاً از طریق منوی Remote با استفاده از زیر منوی Erase All، حافظه دستگاه را پاک ‌کرده و ریموت ها را مجدد کد دهید.

پاسخ: با دکمه A وارد منویparameters  شوید و با دکمه B زیر منوی blinking را چک کنید اگر No بود،Yes  کنید.

بله

شماره ریموت پاک شده به اولین ریموتی که بعد از پاک کردن آن کددهی شود اختصاص داده می¬شود.

بله، با قرار دادن Dip switch روی برد ساید در حالت 5 کانال می توان یکی از دکمه های D یا C را برای ساید تعریف کرد و دکمه A یا B ریموت را برای کنترل مرکز کنترل AC گذاشت.

دو راه حل وجود دارد:

  1. یک رسیور مانند سه رله یا دو رله لرنینگ را به برد AC وصل کنید.
  2. برد AC برای update کردن نرم افزار ارسال شود. در نرم¬افزار جدید می¬توان نوع لرنینگ یا هاپینگ بودن ریموت را تعیین کرد.

رمز ورود به منو را اشتباه وارد کردید و منو قفل شده است. باید دستگاه به شرکت ارسال شود تا نرم افزاری قفلش باز شود.

پتانسیومتر بالای LCD را خیلی آرام بچرخانید تا حروف ظاهر شوند.

Pedestrian Time یا زمان عابررو را صفر کنید. دکمه A روی دستگاه را بزنید تا روی LCD، Parameters نوشته شود، سپس با دکمه B گزینه مورد نظر را بیابید و با دکمه D و C تنظیم کنید. در انتها حتما تنظیمات Save شود.

  1. سیم کشی را چک کنید که قطعی نداشته باشد.
  2. احتمالا سیم های ترانس خوب در کانکتور قرار نگرفته اند.
  3. فیوز حرارتی را چک کنید اگر آمپرش کم است، از فیوز با آمپر بالاتر استفاده کنید.

اپراتور 102D: قفل‌برقی، همان‌طور که در شکل نشان داده‌شده است، به پین 3 و 5 ترمینال C متصل می‌شود.

اپراتور 102S: نحوه اتصال قفل‌برقی در اپراتور 102S، مطابق شکل زیر است.

اپراتور تارگت و دانکر: مطابق شکل سیم های قفل برقی را به کانکتور 2 (GND) و کانکتور3 (+ELOCK) ببندید.

اپراتور 105: مطابق شکل سیم های قفل برقی را به کانکتور 7 (GND) و کانکتور5 (+ELOCK) ببندید.

  • از اتصال سیم LOG اطمینان حاصل کنید
  • تلفن کننده را با دستور مقابل روی وضعیت Full log قرار دهید. MEM#72

در اپلیکیشن، از قسمت تنظیمات، تنظیمات ببیشتر، دسترسی ها را انتخاب کنید سپس گزارش و دسترسی سایر شماره ها را فعال کنید.

می توانید برای هر کدام از ریموت ها یک نام تعریف کنید. در صورت فعال یا غیرفعال شدن دزدگیر با ریموت، نام ریموت مورد نظر گزارش داده می شود.

 بله

امکان تغییر نام سنسورهای بی سیم و با سیم از طریق ارسال پیامک وجود دارد.

 ابتدا باید فرمول کنترل شارژ را ذخیره کنید. برای این کار باید متن زیر توسط یکی از مدیران به دستگاه SMS شود.

  • همراه اول #11*140*92*1234*
  • ایرانسل #1*141*92*1234*

پس ‌از این می‌توانید با ارسال دستور 91*1234* شارژ سیم‌کارت خود را چک کنید.

موارد زیر را می توانید بررسی نمایید:

  1. برق دستگاه را یک‌بار قطع و وصل کنید.
  2. احتمالاً در محلی که تلفن کننده نصب‌شده است آنتن دهی اپراتور استفاده‌شده، ضعیف است لطفاً محل قرارگیری دستگاه را عوض کنید.
  3. در صورت حل نشدن مشکل، از سیم کارت اپراتور دیگری استفاده کنید.

برای این کار در انتهای هر دستور علامت "!" را قرار دهید. تلفن کننده پس از انجام دستور، یک SMS ارسال کرده وضعیت جدید خروجی موردنظر را اعلام می‌کند.

بله

تلفن کننده B1-Ultimate Plus از طریق اتصال خروجی O1 و O2 به دزدگیر و تلفن کننده B1-ECO از طریق اتصال خروجی رله ها به دزدگیر، قادر به فعال و غیرفعال کردن آن هستند. همچنین با اتصال کانکتور مثبت آژیر دزدگیر به پایه تحریک مثبت تلفن کننده، در صورت به صدا درآمدن آژیر، تلفن کننده از طریق SMS و تماس تلفنی گزارش می‌دهد.

نکته: دریافت گزارش های عملکرد دزدگیر، فعال و غیرفعال شدن آن با ریموت و... تنها در تلفن کننده Plus B1-ULTIMATE از طریق اتصال خروجی LOG دزدگیر به LOG آن امکان پذیر است. جهت دریافت LOG دزدگیر می بایست نوع دزدگیر مورداستفاده با B1 Ultimate plus مشخص گردد. در حالت پیش فرض دستگاه بر روی عملکرد تلفن کننده با دزدگیر بتا تنظیم شده است.

 

دزدگیر بتا

 

 

 دزدگیرهای رایج در بازار (Z4 Ultra

 

 MEM#77 

 

 

MEM#78

 

 

  1. چک کنید خروجی O1 و O2 حتماً در مد لحظه‌ای باشند.
  2. برای فعال و غیرفعال کردن دزدگیر از طریق نرم‌افزار از دستورات زیر استفاده کنید.
  • فعال کردن: خروجی یک روشن              11*1234* فعال
  • غیرفعال کردن: خروجی دو روشن           21*1234* غیر فعال

شماره‌های موجود در حافظه 21 تا 120 می‌توانند رله 1 را از طریق تماس تلفنی فعال کنند. در صورت لحظه‌ای بودن، رله به مدت 1.5 ثانیه وصل می‌شود و در صورت قرار داشتن در مد «روشن-خاموش»، با تماس اول رله وصل و با تماس دوم قطع می‌شود.

ضمنا هم رله 1 هم رله 2 از طریق ارسال SMS توسط کاربرانی که به آنها دسترسی داده شده است فعال و غیرفعال می شود.

 موارد زیر را بررسی کنید:

  1. تماس تلفنی تنها با شماره های موجود در حافظه 11 تا 20 برقرار می شود.
  2. دقت کنید پیام صوتی را در حافظه مربوط به تحریکی که استفاده کرده‌اید، ضبط کرده باشید به‌عنوان‌مثال اگر از T1 استفاده می‌کنید، پیام را در حافظه 1 ذخیره کنید.
  3. توجه داشته باشید، در T2 تماس از طریق سیم‌کارت وجود ندارد و تماس از طریق خط ثابت انجام می‌شود.
  4. تحریک T4 فقط قابلیت ارسال SMS را دارد.

دستگاه دارای دو حالت تحریک است. تحریک سطحی و تحریک لبه. در تحریک سطحی، هرگاه تحریک قطع شود، دستگاه شماره‌گیری را متوقف می‌کند اما در تحریک لبه، حتی اگر تحریک متوقف شود، دستگاه تمام شماره‌های موجود در حافظه را شماره‌گیری می‌کند.

برای فعال کردن این دو حالت از دستورات زیر استفاده کنید:

  • تحریک سطحی MEM#60
  • تحریک لبه MEM#61

در صورت حل نشدن مشکل ، تلفن کننده را جهت به روزرسانی به شرکت ارسال کنید.

  1. چک کنید شماره‌هایی که می‌خواهید با آن‌ها تماس گرفته شود، حتماً در حافظه 11 تا 20 ذخیره ‌شده باشند.
  2. پیام صوتی حتماً در حافظه 1 ذخیره‌ شده باشد. در صورت استفاده از T2 و T3، پیام صوتی می¬بایست به ترتیب در حافظه 2 و 3 ذخیره شود.
  3. تلفن کننده را روی حالت تحریک لبه قرار دهید: با دستور MEM#61

 

این دستگاه دارای 4 خروجی است دو خروجی منفی و دو عدد رله آزاد.

  1. سیم‌کشی را چک کنید. پین O1 و O2 روی تلفن کننده را به ترتیب به SMSA و SMSD دزدگیر وصل کنید.
  2. خروجی O1 و O2 را با دستور MEM#10 و MEM#20 در حالت لحظه‌ای قرار دهید.
  3. تنها شماره هایی که به آن ها دسترسی داده شده است می توانند این فرامین را ارسال و دزدگیر را فعال و غیر فعال کنند.
  • 21*1234* غیر فعال کردن دزدگیر
  • 11*1234* فعال کردن دزدگیر
  1. شارژ سیم کارت را چک کنید.
  2. دستگاه شبکه را پیدا نمی کند، یکبار برق دستگاه را قطع و وصل کنید.
  1. تنها شماره هایی که به آن ها دسترسی داده شده است می توانند شماره گیری را متوقف کنند.
  2. مطمئن شوید رمز ورود به منو را عوض نکرده‌اید. در صورت تغییر رمز، در دستور فوق به‌جای 1234 از رمز جدید استفاده کنید.

باید در حافظه 1 تا 10 شماره تلفن ذخیره کنید.

 از یک مگنت درب و تلفن کننده B1-ECO استفاده کنید.

خیر

کنترل رله ها از طریق SMS و نرم افزار امکان پذیر است.

دستگاه روی حالت تحریک سطح است و به محض قطع شدن تحریک، دستگاه اقدام به شماره گیری بعدی نمی کند.در صورتی که می خواهید دستگاه را روی حالت تحریک لبه قرار دهید از دستور زیر استفاده کنید.

1234T1ET2E

بله

مدیر سیستم می تواند شماره کاربران بدحساب را از حافظه دستگاه پاک کرده و بعد از حل شدن مشکل دوباره کاربر موردنظر را اضافه کند.

بله

می توان زمان عملکرد رله را از 1 تا 999 ثانیه تنظیم کرد. پس از تنظیم زمان رله به میزان دلخواه، پس از فعال کردن رله از طریق SMS یا نرم افزار، بعد از به پایان رسیدن زمان تنظیم شده، رله اتوماتیک غیرفعال می شود. در صورتی که زمان عملکرد رله را روی صفر تنظیم کنید، رله به صورت ON/OFF (خاموش/روشن) عمل می کند.

Com هر دورله B1 ECO را به هم وصل کرده سپس به GND دزدگیر ببندید. NO1 ،NO2 و T2 از تلفن کننده را به ترتیب به SMS A، SMS D و +SIR دزدگیر وصل کنید.

زمان عملکرد هر دو رله را روی 5 ثانیه تنظیم کنید. به این ترتیب در صورت روشن شدن رله 1، دزدگیر فعال و با روشن شدن رله2 ، دزدگیر غیرفعال می شود. در صورتی که دزدگیر به هر دلیلی آلارم داشته باشد، B1 ECO به شماره های ذخیره شده SMS داده و تماس می گیرد.

بله، با نصب اپلیکیشن Z7-GSM Multi می توانید به تعداد نامحدود دزدگیر را کنترل کنید.

با جست وجو کردن نام Z7-GSM در سایت www.beta.ir یا کافه بازار

بله، دزدگیر Z7-GSM دارای اپلیکیشن موبایل برای سیستم‌ عامل اندروید است و از طریق SMS پیامک های کنترلی را برای دزدگیر ارسال می کند.

ممکن است مشکل از چشمی باشد. از روی چراغ های پنل دزدگیر چشمی ای که خطا می دهد قابل تشخیص اaست. پس از تشخیص چشمی، آن چشمی را از مدار خارج کنید و محل زون آن را برای مدتی جامپر کنید. در صورت برطرف شدن مشکل حساسیت چشمی را کم کنید یا زاویه دید آن را به گونه ای تغییر دهید که تغییرات نور محیط یا حرکت حیوانات و حشرات را تشخیص ندهد.

بله، می توانید از تلفن کننده B1-ECO یا B1-Ultimate Plus یا 20 حافظه جهت ارسال گزارش در زمان فعال شدن آژیر استفاده کنید. در صورتیکه دزدگیر شما مجهز به پین SMSA و SMSD یا هر پین دیگری که جهت فعال و غیرفعال کردن دزدگیر به کار می رود باشد، می توانید از راه دور و با ارسال sms دزدگیر را فعال و غیرفعال کنید.

برای اینکه به کاربران حافظه 2 تا 10 نیز گزارش عملکرد دزدگیر ارسال شود می بایست به کاربران مورد نظرتان دسترسی بدهید. ابتدا وارد اپلیکیشن دزدگیر شوید در قسمت تنظیمات بیشتر سپس گزینه های دسترسی ها را انتخاب کنید و گزارش سایر شماره ها را فعال کنید.

 

 

 

 

 

 

       

 

 

 

 

        

خیر

به جز تاریخ و ساعت که در برخی ورژن ها ریست می شود بقیه تنظیمات، در حافظه می ماند. البته در ورژن جدید Z7-GSM این مورد نیز برطرف شده است.

بله با اتصال مگنت درب، در صورت باز شدن درب و پنجره، دزدگیر فعال می گردد.

به منظور حفظ امنیت دستگاه، امکان Reset کردن رمز عبور از روی صفحه‌کلید وجود ندارد.

برای بازگرداندن رمز ورود به پیش‌فرض کارخانه مراحل زیر را انجام دهید:

  1. برق دستگاه را قطع کنید.
  2. قاب دستگاه را بازکرده و دکمه Erase روی برد پنل را نگه‌دارید.
  3. دستگاه را به برق وصل کنید.
  4. روی نمایشگر شمارش معکوس آغازشده و بعد از 5 ثانیه، رمز دستگاه به (1234) تغییر می‌یابد.

توجه داشته باشید که با انجام مراحل فوق، فقط رمز ورود به منو به حالت پیش فرض بازمی‌گردد و حافظه پاک نمی شود.

 10 عدد

طریقه قرارگیری جامپرها در Base ,Fox:

ابتدا در چشم بی سیم A10 و A11 را به L جامپــر کنید و مشـــابه روش کد دادن ریموت، آن را به مرکز ست کنید بعد از ست کردن چشـم بی سیم، برای تنـظیم بر روی زون 2 یـا 3 به‌صورت زیـر عمل کنید:

 

 

          Zone2: A10=L ,A11=L        

 

          Zone3: A10=L ,A11=H       

 

طریقه قرارگیری جامپرها در GAP / FIREWALL / MAGNET FIREWALL:

ابتدا در چشم بی سیم D0 و D1 را به L جامپر کنید و مشابه روش کد دادن ریموت آن را به مرکز ست کنید. بعد از ست کردن چشم بی سیم، برای تنظیم بر روی زون 2 یا 3 به‌صورت زیر عمل کنید:

 

 

          Zone2: D0=L ,D1=L        

 

          Zone3: D0=H ,D1=H       

الف- بله

ب- Base ,Fox ,Fire wall ,Gap

ج- 315MHz – ریموت 2006 (برای دزدگیرهای قدیمی Z4) و ریموت برد بلند بتا (برای دیگر مدل ها)

با چرخاندن پتانسیومتر روی سنسور، حساسیت سنسور را کاهش دهید.

در صورت قطع برق اگر به باتری وصل شده باشد قطعی برق را SMS می کند. و در صورت جدا شدن سیم بلندگو پس از فعال شدن دزدگیر شروع به آژیر زدن می کند.

  1. جامپر AUX را سر جایش قرار دهید.
  2. فیوز AUX و فیوز باتری را چک کنید.
  3. قابلیت هشدار عملکرد نادرست بلندگو را غیرفعال کنید.
  4. اگر به زون Fire سنسور نبسته اید دیپ سوئیچ مورد نظر را ON کنید.
  5. مسیر زون Fire را چک کنید.
  6. یکبار حافظه دزدگیر را پاک کنید.

الف) دستگاه به شماره تلفن حافظه های 1 تا 10، SMS می دهد و به شماره های 11 تا 20 زنگ می زند. بررسی کنید دراین حافظه ها شماره تلفن کاربران ذخیره شده باشد.

ب) چک کنید حتما پیام صوتی در حافظه دستگاه ذخیره شده باشد.

با اتصال چشم با سیم به هر زون می بایست دیپ سوئیچ مربوط به آن زون را در حالت OFF قرار داد. در دزدگیر مدل Z7 با اتصال چشمی به زون 2 دیپ سوئیچ شماره 2 را OFF کنید.

ترتیب دیپ سوئیچ ها در دزدگیر مدل Z7:

  شماره دیپ سوئیچ            نام زون        
1 1
2 2
3 3
4 4
5 5
6 6
7 7

 

ترتیب دیپ سوئیچ ها در دزدگیر مدل Z5:

  شماره دیپ سوئیچ       نام زون    
1 Fire
2 1
3 2
4 3
5 4

 

می­توانید از یک شوک سنسور استفاده کنید البته بسته به جنس و ضخامت دیوار در هر چند متر مربع باید از یک شوک سنسور استفاده کنید. شوک سنسورها را به صورت سری و به یکی از زون­ها ببندید. برای اطمینان بیشتر از چند سنسور بی­سیم در داخل انبار نیز استفاده کنید. 

قاب پشت دستگاه را باز کنید و پتانسیومتر کوچک زیر LCD را توسط یک دو سوی کوچک آرام بچرخانید.

در حافظه مربوط به تحریک استفاده شده، پیام صوتی ذخیره کنید.

بله

با فعال‌سازی حالت QUAD DIALER، تلفن کننده خط ثابت بتا به‌عنوان 4 تلفن کننده مستقل عمل خواهد کرد. در این حالت با تحریک شدن (+)T1 دستگاه با شماره تماس­های موجود در حافظه 1 تا 5، (+)T2 با شماره تماس­های موجود در حافظه 6 تا 10، (-)T3 با شماره تماس­های موجود در حافظه 11 تا 15 و (-)T4 با شماره تماس­های موجود در حافظه 16 تا 20 تماس گرفته و پیام تحریک مربوطه را پخش خواهد کرد.

­فعال سازی حالت QUAD DIALER #96MEM

4 تحریک (2 تحریک مثبت و 2 تحریک منفی)

برای ثبت سفارش می توانید از بصورت حضوری و یا تلفنی با کارشناسان واحد فروش تماس حاصل کرده و سفارش خود را ثبت نمایید.

LED روی ریموت کنترل روشن نمی شود؟

1) باتری را تعویض نمایید.
2) جهت تعمیر به شرکت ارسال شود.

لطفاً موارد زیر را کنترل نمایید:

1) ریموت کنترل مجدد به دستگاه کد داده شود.
2) باتری را تعویض نمایید.
3) در صورت درست نشدن عملکرد ریموت کنترل آن را جهت تعمییر به شرکت ارسال کنید.

ریموت لرنینگ قابل کپی بوده و دارای فرکانس 433.92MHz و 315.5MHz میباشد، در حالی که ریموت هاپینگ غیر قابل کپی و فقط با فرکانس 433 تولید می شود.

از مدل ریموت کنترل که روی قاب آن نوشته شده است متوجه کدینگ آن می شویم.

ریموت کنترل های (2018-2017-2013-2007-2006-207) باتری 12vمدل 27A
ریموت کنترل های( 2016-2014 ) 3 عدد باتری 3v مدل 2016
ریموت کنترل اسپانیایی یک عدد باتری 3v مدل 2032
ریموت دیجیتالی 99 کانال یک عدد باتری 3v مدل 2430
IKEY دو عدد باتری مدل 2450

لطفاً دستگاه را جهت آپدیت کردن ورژن به شرکت ارسال کنید.

دستگاه باید ریست شود. بدین منظور مراحل زیر را انجام دهید:

1) برق ورودی دستگاه را قطع نموده، سپس کلید لرن را فشرده و نگه­دارید.
2) برق ورودی را مجدد وصل نمایید،SYS LED  چشمک‌زن شده و پس از گذشت 10 ثانیه دائم روشن می­شود. حال دکمه لرن را رها کنید.در این حالت دستگاه Reset Factory شده و حافظه‌ دستگاه پاک می‌شود.

250 حافظه جهت نگهداری شماره تلفن و 250 حافظه جهت کد دهی ریموت لرنینگ بتا (نوع ریموت: 2007،2013،(2018،2017،2016

تغذیه ورودی دستگاه حتماً باید 12VDC /2A باشد. توصیه می­شود از آداپتورهای 12V استفاده شود.

در حال حاضر نرم‌افزار Multi فقط برای سیستم‌عامل اندروید تهیه و آماده شده است که قابلیت کنترل 10 سیموت را دارد.

دستگاه با سه اپراتور همراه اول، ایرانسل و تالیا سازگاری دارد.

بله. گزارش عملکرد رله 1 (فرمان گرفتن از ریموت یا از سیم­ کارت) فقط برای مدیر سیستم و گزارش عملکرد رله 2 (رله آزاد) برای کاربران ارسال خواهد شد.

خیر. برای عبور ولتاژ 220V می­ بایست از رله واسط استفاده نمود.

بله. با دانستن شماره ریموت، پاک کردن آن امکان پذیر است. همچنین مدیر می­تواند شماره تلفن کاربر مورد نظر را حذف کند.

اپراتور مدل 102S و 102D: قاب ریموت رسیور را باز کرده، دکمه لرن را نگه‌دارید تا LED قرمز روشن شود. سپس یکی از دکمه‌های ریموت را 3 ثانیه نگه‌دارید.

اپراتور مدل تارگت و دانکر: 2 بار دکمه A را فشار دهید تا به منوی ریموت برسید سپس با فشردن دکمه B زیر منوهای تنظیمات ریموت نمایش داده می شوند. با مشاهده عبارت "ریموت جدید" یا "New Remote" یکی از دکمه های ریموت را فشار داده و نگه دارید تا شماره ریموت برروی Lcd نشان داده شود سپس همزمان دکمه C روی مرکز کنترل را جهت تایید و ذخیره کردن ریموت جدید فشار دهید.

اپراتور 105: دکمه study روی مرکز کنترل را فشرده و به‌محض اینکه صدای بازر را شنیدید دست خود را از روی دکمه بردارید. دکمه­ی ریموت را فشار دهید، صدای بازر قطع می­شود، این به این معناست که ریموت روی مرکز  کنترل لرن و کد شده است.

 

اپراتور 102D: مطابق شکل سیم های فرمان رادار را به کانکتور 7 و 8 ببندید سپس سیم های تغذیه رادار را به کانکتور 2 (12V) و کانکتور 3 (GND) ببندید.

اپراتور تارگت و دانکر: خروجی رادارها مطابق شکل زیر، به کانکتور 8 تایی پایینی پشت دستگاه متصل می‌شوند.

جهت اتصال برق ورودی رادارها از کانکتور 8 تایی بالای دستگاه استفاده کنید.

 پین 9، 12 و  13  GND                      

 پین 10                            +24 ولت

 پین 11                            +12 ولت

اپراتور 105: مطابق شکل سیم های فرمان و تغذیه رادار را به کانکتور 4 تایی مرکز کنترل ببندید.

برخی از کارت­خوان­ها ویگند خروجی دارند که بوسیله آن امکان اتصال به دستگاهی به نام Card reader وجود دارد. Card reader دستگاه کوچکی است که به دلیل ارسال دیتا دارای امنیت بالایی بوده و می­توان آن را در محیط خارج از محل نصب، قرار داد. Card reader و کارت­خوان از طریق 4 سیم به هم متصل می­شوند. کارت­خوان­های 1204، 1205، 1206، 1206T و 1208 این قابلیت را دارند.

از یک کارت مترو استفاده کنید و آن را مقابل دستگاه قرار دهید. اگر دستگاه بوق بزند، Mifare است، در غیر این صورت کارت­خوان EM است.

خیر. درصورتی‌که مایل نیستید کاربران از رمز عبور استفاده کنند، می­توانید رمز عبور عمومی را تغییر دهید.

  1. با دستور *990101  40 آژیر ضد سرقت را غیرفعال کنید. در صورت قطع شدن صدای بوق، قاب دستگاه را چک کنید و مطمئن شوید قاب کاملاً بسته شده و دکمه‌فشاری روی برد اصلی کاملاً فشرده شده است.
  2. با دستور *990101  80 هشدار وضعیت درب را غیرفعال کنید. در صورت قطع شدن صدا، مشکل از مگنت نصب شده روی درب است.
  3. با دستور *990101  86 دستگاه را Reset کنید. با این کار دستگاه به تنظیمات کارخانه بازمی­گردد و تمام کارت­ها پاک می­شوند.
  4. در صورت حل نشدن مشکل با انجام مراحل ذکر شده، دستگاه را برای تعمیر به شرکت ارسال کنید.

مثبت قفل را به +12V و منفی آن را به Push NO ببندید. بهتر است یک عدد دیود 1N4007 را برای جلوگیری از جریان برگشتی به­طور معکوس به قفل ببندید.

باید در کنار کارت­خوان از رسیور قفل‌برقی هم استفاده کرد که قابلیت کد دهی ریموت را دارد. کلید دستی خروج را می­توانید به پایه­های man رسیور قفل‌برقی را به GND و OPENSW کارت­خوان ببندید. بهتر است از موازی بستن خروجی رله کارت‌خوان و خروجی رسیور قفل‌برقی به قفل خودداری کنید. برای جلوگیری از انجام این نوع اتصال می­توان خروجی COM و NO رله را به پایه­های تحریک دست رسیور قفل‌برقی (man) ببندید و خروجی رسیور قفل‌برقی را به قفل وصل کنید.

تغذیه کارت­خوان­ها12VDC  است که بهتر است از آداپتور 12VDC/2A استفاده کنید. بهتر است آداپتور از برندهای معتبر موجود در بازار باشد تا نوسان ولتاژ نداشته باشد. از استفاده از ترانس برای تغذیه کارت­خوان­ها جدا خودداری نمایید.

همه کارت­ خوان­های شرکت بتا به‌جز کارت­خوان 1201 دارای رله آزاد هستند.

کارت خوان های 1206 ،1206T  و 1208 قابلیت کد دهی 2000 کاربر و 1202 تا  6399کاربر را دارند.

1201، 1204، 1205 ، 1206 و 1206T این قابلیت را دارند.

تمام کارت­خوان­های بتا این قابلیت را دارند.

بله. درصورتی‌که در زمان کد دهی، از روش کد دهی با شماره کاربری استفاده کنید، در هنگام پاک کردن می­توان با استفاده از شماره کاربری کاربر موردنظر را حذف کرد.

کارت­خوان­های 1206 و 1206T به دلیل ضد آب و ضدضربه بودن برای نصب در محیط­های خارجی مناسب هستند. علاوه بر این دو کارت­خوان، Card reader نیز ضد آب است.

نحوه چشمک زدن کارت­خوان را چک کنید. اگر LED سبز چشمک می­زند، دستگاه در مد کارت و رمز است. در صورت تمایل به استفاده از مد کارت یا رمز، دستور * 999999 # 31 را وارد کنید. در غیر این صورت دستگاه را جهت تعمیر به شرکت ارسال کنید.

در کارت­خوان­های 1202 و 1208 با تنظیم زمان عملکرد رله بر روی 99 ثانیه، عملکرد رله ON/OFF شده و با قرار دادن کارت مقابل دستگاه رله فعال و با قرار دادن مجدد کارت، رله خاموش خواهد شد.

  1. اگر با قرار دادن کارت مقابل کارت­خوان، LED قرمز دو چشمک و بازر سه بوق کوتاه بزند، کارت شما بر روی دستگاه کد نشده است. با استفاده از دستور زیر می­توانید کارت را کد کنید.

 

  1. اگر با قرار دادن کارت مقابل کارت­خوان، LED بنفش روشن شده و بازر یک بوق بلند بزند، کارت شما کارت مدیریتی است و برای باز شدن درب می­بایست پس از قرار دادن کارت مقابل کارت­خوان کلید       را بفشارید.

دو آنتن، یک آنتن برای ورود و دیگری برای خروج مورد نیاز است.

خیر. دید آنتن مستقیم است و فقط از روبرو توانایی اسکن و تشخیص حضور کارت یا تگ UHF را دارد.

در حالت ایده آل فاصله 8 تا 15 متر قابل تنظیم است اما با قرار گیری آنتن در مناطق نویزی امکان کاهش این مسافت وجود دارد.

خروجی آنتن، دیتا با استاندارد ویگند 26 یا 34 بیت است.

فرکانس آنتن 900MHz است و قابلیت خواندن کارت و تگ­های UHF را دارد.

خیر. به یک مدار واسط نیاز هست. کارت­خوان­های 1207L، 1209، 1210 و مرکز کنترل دسترسی دو درب بتا قابلیت اتصال به آنتن را دارند.

تغذیه آنتن 12VDC/4A است. آداپتور مورد نیاز آنتن داخل جعبه موجود است.

4 رشته سیم خروجی از آنتن برای اتصال آنتن به مدار واسط و تامین تغذیه آنتن مورد استفاده قرار می­گیرد.

رنگ سیم آنتن

عملکرد

کانکتور مدار واسط

قرمز

مثبت تغذیه آنتن (اتصال به سیم قرمز آداپتور)

مشکی

منفی تغذیه آنتن (اتصال به سیم مشکی آداپتور)

اتصال به GND

سبز

D0

اتصال به D0

سفید

D1

اتصال به D1

 

 

توجه: سیم مشکی رنگ آنتن (GND) برای اتصال به آداپتور آنتن است اما برای عملکرد درست مدار واسط حتما می­بایست انشعابی از این سیم گرفته و به GND مدار واسط متصل نمود.

از NO و COM رله آزاد موجود بر روی مدار واسط برای اتصال به COM و Open درب باز کن، راهبند و ... استفاده کنید.

در آنتن­های دور برد می­توان نحوه خواندن تگ را در حالت Single تا Multi تنظیم نمود.

بله. می­توان بوسیله نرم افزار آنتن در قسمت Same interval، زمان مورد نظر را وارد نمود. به طور مثال اگر این زمان 2 دقیقه در نظر گرفته شود تا 2 دقیقه کارت تکراری که در مقابل دستگاه قرار دارد دیده نمی­شود و پس از گذشت این زمان، مجدد برای یک مرتبه کارت دیده می­شود.

دستگاه­ های 1207L، 1209، 1210 ، 1211 ، 2201 ، 2202 ، 2203 ، 2204 ، 2205 ، 2206 ، 2207 ، 2208 و 2209 سیستم­ های حضوروغیاب شرکت بتا هستند.

با استفاده از دستگاه 1210 می­توان برای کاربر یا کاربران موردنظر تاریخ انقضا تعریف نمود. این دستگاه قابلیت تعریف تعداد دفعات تردد را نیز دارد. در صورت تمایل می­توان تاریخ انقضا و تعداد تردد را با هم برای کاربر تعیین نمود.

برای این منظور می­توانید از دستگاه تشخیص چهره بتا استفاده کنید تا دستگاه به ­محض مشاهده چهره کاربر، فرمان باز شدن درب را ارسال کند.

با استفاده از آنتن دور برد و یکی از سیستم های حضوروغیاب که ورودی ویگند دارند می توان با چسباندن تگ آنتن دور برد بر روی شیشه خودرو، تردد اساتید را بررسی و کنترل نمود.

کانکتور ویگند ورودی برای اتصال ریدرهای جانبی به دستگاه قرار داده شده است.

در تمامی دستگاه­های حضوروغیاب منویی برای اعلام فضای باقی مانده حافظه ترددها وجود دارد تا کاربر قبل از شروع به OverWrite کردن حافظه، اطلاعات تردد کاربران را در نرم‌افزار بارگذاری کند.

دستگاه­ های حضوروغیاب 2206 ، 2207 ، 2209 انتقال اطلاعات تنها از طریق پورت LAN بامکان پذیر می باشد.

بر روی دستگاه شیفت کاری تعریف شده است. تمام شیفت های تعریف شده روی دستگاه را حذف نمایید و فقط برای نرم‌افزار نصب شده بر روی کامپیوتر شیفت کاری تعریف کنید.

برای تعریف رمز ورود به منو می بایست کاربر با سطح دسترسی مدیر تعریف نمود. پس از تعریف مدیر برای دستگاه، دسترسی به منوی برنامه‌ ریزی برای سایر کاربران غیرفعال خواهد شد.

رمز ورود به منو می تواند کلمه عبور، کارت و یا اثرانگشت باشد. در 1211 و 2209 چهره نیز می تواند به‌ عنوان رمز ورود به منو تعریف شود.

بله

می­توانید با استفاده از منوی شبکه موجود در دستگاه­ها، آدرس IP، Gateway و Subnet mask دستگاه را مطابق شبکه موردنظر تنظیم کرد.